Детальна програма виробничої практики


              Детальна програма виробничої практики
Число, дата, рік
Тема
Матеріали для опрацювання
01.06.2020р
Тема 1
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Ознайомлення з правилами ведення журналів реєстрації інструктажів з питань охорони праці. Проведення та документальне оформлення вступного інструктажу на робочому місці.



Тема 2
Механічна ,кулінарна обробка риби та приготування рибних н /ф.


02.06.2020р.
Приготування риби н/ф для варіння, смаження, припускання, тушкування, для смаження у фритюрі, риба в тісті.


03.06.2020р.
Підготовка риби до фарширування у цілому вигляді, кругляками, філе.






04.06.2020р
Приготування  натуральної січеної маси і виробів з неї


05.06.2020р
Обробка нерибних морепродуктів



Тема 3.Приготування н/ф з м'яса та с/г птиці.

09.06.2020р
Приготування велико шматкових н/ф для варіння, смаження, тушкування: м'ясо відварне,смажене,тушковане великими шматками.

10.06.2020р
Приготування порційних н/ф з яловичини: лангет, антрекот, ромштекс, битки київські, котлета відбивна.

11.06.2020р.
Приготування дрібно шматкових н/ф для смаження: бефстроганов, шашлик,азу, піджарка,гуляш.

12.06.2020р
Приготування порційних н/ф з м'яса для тушкування: битки українські, крученики волинські, яловичина в кисло-солодкому соусі.










15.06.2020р.
Приготування натуральної січеної маси та н/ф: біфштекс січений, шніцель натуральний січений, биточки по-селянські, котлети полтавські.




16.06.2020р.
Приготування котлетної маси та н/ф: шніцель, зрази, рулети, котлети.

17.06.2020р
Приготування н/ф із субпродуктів: печінка смажена, мозок відварний, серце варене.

18.06.2020р.
Підготовка птиці до варіння, смаження. Приготування котлетної маси із птиці і н/ф: котлет, биточків.


Тема 4
Приготування супів.

19.06.2020р.
Приготування борщів: українського ,полтавського, львівського, зеленого.
20.06.2020р.
Приготування борщів: київського, чернігівського.
22.06.2020р.
Приготування капусняків.

23.06.2020р.
Приготування розсольників з крупою, домашній.





24.06.2020р
Приготування різних супів: з фрикадельками, ухи рибацької, суп - локшина домашня.
25.06.2020р
Приготування солянок: домашня, м'ясна.

Тема 5
Приготування соусів.

26.06.2020р.
Приготування соусу червоного основного і похідних.


Комментарии