Детальна
програма виробничої практики
Число, дата,
рік
|
Тема
|
Матеріали для опрацювання
|
01.06.2020р
|
Тема 1
Ознайомлення із закладом
ресторанного господарства. Ознайомлення з правилами ведення журналів
реєстрації інструктажів з питань охорони праці. Проведення та документальне
оформлення вступного інструктажу на робочому місці.
|
|
|
Тема 2
Механічна ,кулінарна обробка
риби та приготування рибних н /ф.
|
|
02.06.2020р.
|
Приготування
риби н/ф для варіння, смаження, припускання,
тушкування, для смаження у фритюрі, риба в тісті.
|
|
03.06.2020р.
|
Підготовка
риби до фарширування у цілому вигляді, кругляками, філе.
|
|
04.06.2020р
|
Приготування
натуральної січеної маси і виробів з
неї
|
|
05.06.2020р
|
Обробка
нерибних морепродуктів
|
|
|
Тема 3.Приготування н/ф з м'яса
та с/г птиці.
|
|
09.06.2020р
|
Приготування
велико шматкових н/ф для варіння, смаження, тушкування: м'ясо
відварне,смажене,тушковане великими шматками.
|
|
10.06.2020р
|
Приготування
порційних н/ф з яловичини: лангет, антрекот, ромштекс, битки київські, котлета
відбивна.
|
|
11.06.2020р.
|
Приготування
дрібно шматкових н/ф для смаження: бефстроганов, шашлик,азу, піджарка,гуляш.
|
|
12.06.2020р
|
Приготування
порційних н/ф з м'яса для тушкування: битки українські, крученики волинські, яловичина
в кисло-солодкому соусі.
|
|
15.06.2020р.
|
Приготування
натуральної січеної маси та н/ф: біфштекс січений, шніцель натуральний
січений, биточки по-селянські, котлети полтавські.
|
|
16.06.2020р.
|
Приготування
котлетної маси та н/ф: шніцель, зрази, рулети, котлети.
|
|
17.06.2020р
|
Приготування
н/ф із субпродуктів: печінка смажена, мозок відварний, серце варене.
|
|
18.06.2020р.
|
Підготовка
птиці до варіння, смаження. Приготування котлетної маси із птиці і н/ф:
котлет, биточків.
|
|
|
Тема 4
Приготування супів.
|
|
19.06.2020р.
|
Приготування
борщів: українського ,полтавського, львівського, зеленого.
|
|
20.06.2020р.
|
Приготування
борщів: київського, чернігівського.
|
|
22.06.2020р.
|
Приготування
капусняків.
|
|
23.06.2020р.
|
Приготування
розсольників з крупою, домашній.
|
|
24.06.2020р
|
Приготування
різних супів: з фрикадельками, ухи рибацької, суп - локшина домашня.
|
|
25.06.2020р
|
Приготування
солянок: домашня, м'ясна.
|
|
|
Тема 5
Приготування соусів.
|
|
26.06.2020р.
|
Приготування
соусу червоного основного і похідних.
|
Комментарии
Отправить комментарий